Persondata- og cookiepolitik

Vi passer godt på dine personoplysninger hos Holme-Olstrup Privatskole. Du kan som besøgende på vores website stole på, at vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger, der beskytter dine oplysninger.

I denne Cookie- og Persondatapolitik for Holme-Olstrup Privatskole finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du opretter en profil. Du kan også finde information om cookies, som sættes på din computer, tablet m.v., når du besøger vores website ho-p.dk.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Holme-Olstrup Privatskole
Petersmindevej 33
4684 Holmegaard
CVR-nr. 4088 8284

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken, eller til måden vi behandler dine personlige oplysninger, er du meget velkommen til at skrive en mail til info@ho-p.dk. Det gælder også, hvis du ønsker indsigt i dine oplysninger, hvis du mener, at vi har registreret forkerte data om dig, eller du ønsker dine oplysninger flyttet. Du kan naturligvis også gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Cookies

Når du besøger websitet ho-p.dk, benytter vi blandt andet cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig.

Du kan læse mere om Google Analytics her.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Deling af dine personoplysninger

Vi kan dele dine personoplysninger med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift, hosting mv. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på servere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om brugeroplysningerne håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen under pkt. 9. “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet.

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Petersmindevej 33
4684 Holmegaard

CVR.:  4088 8284
Bank:  0612  4413427126
Formand: Martin Kielsgaard
Tlf.: 2495 4002 - formand@ho-p.dk
Mail - hele bestyrelsen:
info@ho-p.dk