Hvorfor vælge vores privatskole?

Først og fremmest så er vores skole ikke tvunget til at sammenlægge parallelklasser, når elevtallet daler på skolen, sådan som i folkeskolen.

 Økonomien er så stram, at det er nu alm. praksis. Kan det ske i vores område, spørger I måske? Ja, det kan det, og det er også sket før på Holmegaardskolen, og skolens økonomi er under et stærkt pres pt.

Vores skole har gode undervisningslokaler, og vore vores elever kommer ikke til at sidde i for små klasselokaler med 26 til 28 elever i. Sådan er virkeligheden på vores de lokale folkeskoler. Vores klassekvotienter er bliver mellem 16 og højst op til 22 elever. Det giver plads til den enkelte elev.

Skal du være sikker på, at dit barn kommer afsted på lejrskole, så skal I ikke vælge den lokale folkeskole, som har sparet lejrskolen væk. I skal vælge vores skole! Her er der nemlig både ekskursioner og lejrskole.

Vores skole er en overskuelig skole, som sikrer et trygt skolemiljø. Det betyder, at eleverne har det godt, og de får de faglige udfordringer, som de har brug for. Kort sagt - eleverne trives og bliver dygtige. Virkeligheden i Næstved er, at man har skabt kæmpeskoler med over 1000 elever, så det er svært at se den enkelte elev samt møde eleven både socialt og fagligt. Folkeskolen er i krise, og folkeskolereformen er pt. slået fejl ifølge evalueringen fra Undervisningsministeriet. Således også i Næstved.

Petersmindevej 33
4684 Holmegaard

CVR.:  4088 8284
Bank:  0612  4413427126
Formand: Martin Kielsgaard
Tlf.: 2495 4002 - formand@ho-p.dk
Mail - hele bestyrelsen:
info@ho-p.dk